Till Försäkringskassan.

Hej!
Jag har bara en fråga... Nej, många frågor, faktiskt.

1. Hur kan det komma sig att det nu har gått 2 månader, sen jag ansökte om vab, och fortfarande inte fått en krona i ersättning? Jag förstår att det kan ta tid att utreda min inkomst, men 2 månader(och fortfarande står vi på ruta ett, utan några pengar)?? Min lönechef har ringt er, ni har ringt henne, jag har ringt er. Men INGENTING händer!

2. Hur kan det komma sig, att under dessa månader, är det enda svaret jag fått, i andra änden av luren; En handläggare ska titta på den här informationen inom 2 arbetsdagar..?
Ni inser väl hur många arbetsdagar som passerat på 2 månader?

3. Varför fick jag hem ett brev där det stod att ni hade försökt få tag i min arbetsgivare, utan att lyckas, så nu var det upp till mig, annars skulle jag få 0 kronor i sgi? Men ni har inte lämnat nåt nr till min chef att ringa tillbaka till. Tycker ni att ni gör ert jobb bra då? Bara dumpar över allt på mig, med hot om att inte ge mig några pengar alls...

4. Hur kan det komma sig att era handläggare inte ens kan räkna ut vad 80% av en heltidslön är? För det var det svaret min lönechef fick. Att ni inte kunde räkna ut det själva.

5. Vad har folk, som jobbar hos er, för utbildning?

Jag är djupt besviken, då jag saknar vab-ersättning för 7 dagar och det är dags att köpa julklappar. Och som trebarnsmamma har man inte pengar i överflöd.
Det var allt.
Jag hoppas att jag kan få ett bättre svar än; En handläggare ska läsa detta om 2 arbetsdagar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0