Min Batman.

Vet ni vad? Idag var jag och handlade och helt plötsligt såg jag min bästis, Emelie och hennes Tyra. Vi bestämde oss för att handla tillsammans. Och hur tur var inte det?! Jag hade ju inte ens min plånbok med mig! Vilken tur jag hade, att min lilla Batman var i affären, så att hon kunde hjälpa mig att betala. Hade varit himla surt att behöva åka hem igen, för att hämta plånkan. Tack, Emelie/Batman, för att du räddade mig idag! :)


Överraskningskalas.

Idag fixade jag ett överraskningskalas åt mammas man, för mamma kunde själv inte vara med. Jag fixade en stor smörgåstårta och en chokladtårta och bjöd in några av hans vänner. Jag tror att det blev uppskattat! :) Hoppas det iaf.


Morgonkonversation.

Jag: "Jag har saknat dig inatt. Jag trodde att du skulle komma in och mysa med mamma."
 
Brallan ler lite och svarar: "Jag har legat i min mysiga säng."
 
Haha, söthög!
 
 

Nya byråer.

Idag byggde vi ihop byråerna till tjejerna. Jag passade även på att möblera om, så dom fick en lekhörna. Nu ser det ut såhär.


Chokladtårta

Nu är Peters tårta fylld. Den består av 3 lager kladdkakebottnar, 1 lager chokladmousse och 1 lager geisha-fluff. En riktig chokladbomb! Jag vill egentligen lägga på ett lager grädde högst upp, men det får han själv göra imorn, innan servering. Det blir så räligt i kylen. Det blev lite ingredienser över, så jag gjorde en liten tårta till barnen(och föräldrarna, om det blir över). Dom blir ju alltid så tårtsugna, när dom ser mig baka. :)


Creepy eyes.

Idag vaknade jag och såg ut som Terry Evans. Ögonen är sjukt svullna. Fick ingen bra bild, dom är typ 10 gånger värre i verkligheten. Ser ni skillnaden? Vem är Terry? Vem är Sofia?


Ikea

Idag blev det en sväng inom Ikea! :) Byråer till tjejerna skulle inhandlas. Jag hittade även lite grejer till bakningen. Marmorkavel, dekorationsgrejer och annat braigt, som är bra att ha när man gör tårtor. Barnen fick gosedjur. :) McLovin fick köra bilen. Nu är det sängen som gäller och godsaker. Jag har så jäkla ont i mitt knä(samma som jag vred för några månader sen). Vaknade idag och kände att knät var stelt, men samtidigt överrörligt. Konstig känsla. Känns som att nåt är sönder i knävecket. Blir lite vila ett tag, så reder det sig nog. Ha en bra helg, kära ni! :)


Tårtbottnar.

Geisha-fluffet är färdigt. Nu är det bara tårtbottnar som ska vispas ihop och gräddas. En ny tårta ska vara färdig imorn. Denna sortens tårta behöver dock inte ligga och dra i kylen för att bli saftig, så det är rätt lugnt med tiden. Har jag förresten sagt att jag har semester nu? Min föräldrapenning är slut och jag har officiellt gått tillbaka till mitt jobb. Jag började med att ta ut 4 veckors semester. ;) Men snart börjar jag jobba på riktigt och det känns läskigt, sorgligt och spännande och roligt. :S Jag kommer att sakna ihjäl mig efter barnen, men samtidigt kul med "ett eget liv". Jag har ju att hemma i mer än 4 år! Men hur ska jag klara mig utan mina små troll??! Jaja, vi får se. I värsta fall får jag ju gå ner ännu mer i tjänst, om mitt hjärta går sönder.


Bröllopstårta.

Igår var det dags att dekorera bröllopstårtor, till en gammal skolkamrat. INTE det lättaste i denna värmen, kan jag säga! Allt bara smälter utanför kylen. Det skulle egentligen bli en våningstårta, men bruden ångrade sig i sista stunden och valde att ha dom var för sig, på en ställning istället. Det gjorde mig ingenting, men den blev inte så fint dekorerad, eftersom jag hade ställt in mig på en helt annan sorts tårta. Så min fantasi var lite sådär... Men hon blev nöjd ändå, så det var ju bra! :) Brudparet på lilla tårtan tillhör brudens föräldrar, som dom hade på sin bröllopstårta. Det tycker jag är jättegulligt!


Tvättad och fin..

Nu är tatueringen befriad från sitt plastomslag och blod- och färgrester är borttvättat.

Min hudton har även gått från "slaktad gris" till "normal".

Såhär ser mitt fina konstverk ut nu.

Jag älskar den!

Där är ev lite som ska läggas till.

Nån färgklick på nåt blad och lite så, men det tar vi om 3 veckor, när den har läkt.

 

Tack, Fredrik, för att du kunde förflytta bilden från min hjärna till min hud.

 

 

 


Tatuering

Idag har jag ägnat 4 timmar av mitt liv till att tatuera mig. Och jag är NÖJD!


Tips!

Ni ska få ett tips, innan jag håller kväll. Prolash, fransserum. Jag har använt det i ca 2-3 veckor och ser faktiskt resultat redan. Jag tar det både vid fransarna och brynen. Här kommer bilder på mitt frans-resultat, än så länge. Ursäkta dålig kvalitet. Har tyvärr ingen före-bild, men dom var iaf inte lika långa och många.


Hihihi

Såg precis på fejjan att barnen fått "hårig korv" till middag! :) Så fyndigt.


Havet!!!

Life is good. :) Vi har varit vid havet och solat och badat. Efter nån timme förflyttade vi oss in till stan och handlade lite på rean och åt glass i hamnen. <3 Kvällsmaten käkades på Jernkällaren och sen åkte vi och köpte film och godis/chips. Nu ska vi gosa ner oss i sängen och bara mysa och kolla filmer! Såååå underbart! :)


Just det!

Kanske kan tillägga att McLovin(Dick) fyller år idag!!! Grattis! :)


Hemlis

Vi är på väg till Ystad. Dick tror att vi ska åka och köpa en avfuktare till vinden, sen åka tillbaka till hans pappa, som är barnvakt för tillfället, för att äta lunch. Men sanningen är att jag ska lura iväg honom till havet. Sen väntar fler mysiga äventyr. Barnen är i tryggt förvar hos farfarn och Mirellan över natten. <3 SPÄNNANDE!


Hemlis

Vi är på väg till Ystad. Dick tror att vi ska åka och köpa en avfuktare till vinden, sen åka tillbaka till hans pappa, som är barnvakt för tillfället, för att äta lunch. Men sanningen är att jag ska lura iväg honom till havet. Sen väntar fler mysiga äventyr. Barnen är i tryggt förvar hos farfarn och Mirellan över natten. <3 SPÄNNANDE!


Välkommen tillbaka!

Idag kom sommaren tillbaka! :) Härligt! Vi är ute i trädgården och badar/solar. Min syster har varit här en stund, med sina barn. Lite vattenkrig och kaffemys blev det. Jag har egentligen jättemycket annat som måste göras idag, men jag kan ju inte lämna barnen själv. Och jag tänker definitivt inte tvinga in dom, så jag får göra allt ikväll/inatt istället. Tårtbottnar ska fixas och även andra tidskrävande saker ska ordnas. Men det ordnar sig! :)


Tåg-dag.

Det blev tåget idag! :) Vi skulle till Hässleholm, men tåget körde när vi kom, så vi åkte till Eslöv istället. Där blev det fika, lekplats och en titt i affärer. Eller ja, det gick ju som det gick med affärerna, för min systerson ville inte samarbeta ALLS. Jag tyckte inte att det var hela världen, jag var bara glad att det inte var mina som härjade idag, men min syster blev ledsen. Speciellt när en kille(idiot) frågade om han hade ADHD. Vissa människor är ju bara så taktlösa. Även om han hade haft ADHD, så är ju inte det nåt som den killen har att göra med. Hur som helst, så tyckte jag att det var en bra dag. Att barn inte beter sig ibland är ju inte hela världen. Det är bara att hoppas på bättre lycka nästa gång. Nästa gång kanske det är min tur att ha stirriga barn... Vi tackar min syster och hennes barn, för en trevlig dag!


Ny vecka!

Helgen har varit nice! Lördagens bravader vet ni ju redan om. Igår startade vi dagen med en god frukost, sen cyklade vi en lång runda, hela familjen. Ca 1,8 mil blev det. Sen blev det grillat! :) Idag ska vi leka med min syster. Antingen ska vi vara i trädgården, eller så ska vi åka tåg. Vi får se vad det blir! Kul vilket som... Nu ska jag bädda sängar, diska undan och lite sånt. Hoppas även att jag hinner träna! Ha en go dag!!!


Kollar tv

Lilo ligger på sin pälskudde och kollar tv i sovrummet ikväll.


Nu äter vi lunch!

Ja, lunchen blev lite försenad. Vi hoppade av tåget och hoppade in i alla butiker på väg till McDonalds. Hahaha. Sorry, älskling! Men man kan faktiskt inte släppa iväg två tjejer till en shoppingstad och förvänta sig att dom kommer hem tomhänta. Vi har en härlig dag, jag och Brallan. McLovin och Älvan har ensamtid, dom med. Dom skulle till djurparken. Billeboll hade ensamtid med mig igår, så han myser med farmor idag. Att vara själv med ett barn är verkligen härligt! Man slipper anpassa sig efter dom andra och vi bara tar dagen som den kommer... Just nu sitter Brallan och doppar son äpplebitar i ketchup. Ja, det kan hon väl få göra idag. Idag får man göra det mesta. :)


Kasst

Jag var totalt omotiverad på cykeln idag. Hade en sämre tid än vanligt, ca 3 min sämre! Men vafan! Man kan väl inte alltid vara på topp? Huvudsaken är ju att jag rör på fläsket iaf. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag och Brallan ha egentid. Vi ska åka tåg till Lund och fika. Myyyyyys!


Såhär gick det till när jag vaknade i morse.

Om vi går baklänges och börjar med mig, så gick det till såhär: Jag vaknade av ett HÖGT skrik. Brallan var ARG! Hon skrek och vrålade och jag gick upp för att kolla vad som hänt. I hallen mötte jag Älvan, som visade mig hur fint hon hade pyntat sina händer. Hon stod där, med mitt nagellack, och visade sina lila fingrar. "Eh... Oj. Nej. Eh... Jättefint.", sa jag, lite förvirrad, och kände om det var torrt. Det var det, så jag gick in till Brallan. Hon låg i sin säng och hade fått manikyr hon med. Fast mot sin vilja, i sömnen. Haha! Tänk att vakna så. Nån bara står och målar ens naglar. Hon var jättearg, stackarn. Och stackars Älvan fattade ju inte varför Brallan var så jäkla förbannad. Hon hade ju varit snäll och fixat hennes naglar. Ja, jösses... Så gick det till när jag vaknade. Och om vi ska gå riktigt långt bak i historien, så antar jag att morgonen började med att Älvan fick en briljant idé! :)


Prova inte detta hemma!

Vet ni vad! Bille sket precis... Ja, jag vet att ni skiter i det, men det jag vill säga med det hela är, att karma is a bitch. Jag satt nämligen och tänkte att jag skulle låtsas som att jag inte luktat nåt och låta mannen byta, när han sätter sin fot innanför dörren. Han kommer hem snart. Men när jag tänkte den tanken(och kände mig lide slug och klipsk över det), klättrade min käre son upp i soffan och kletade bajs på soffkudden. Det var nämligen lite nötkräm, som min lille nöt tryckt ut. Och nötkräm har en tendens att rymma ut ut blöjor. Så sär har ni det... Karma is a bitch! Men det sket väl Bille i.


Fynd

Idag var jag i Eslöv och handlade, med min syster. Vi skulle "bara" in på Willys. Vi "råkade" dock gå inom Lindex och jag hittade ett par hemlösa jeans. Jag tyckte så synd om dom, så dom fick följa med mig hem.


Tiger

Brallan blev en tiger! :) Jag inser att som ser typ lika dana ut. Men ansiktsmålning är inte riktigt min grej! Haha.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/485724/images/2012/pic_5009313eddf2b3110f000291.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/485724/images/2012/pic_5009313eddf2b3110f000291.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/485724/images/2012/pic_50093182e087c35059000e0f.jpg" class="image">


En katt/haj.

Det är lite farligt att sminka sig inför barnen. Dom vill ju med prova! :) Älvan kände för att bli en katt. Och sen en haj. Så här har ni en katt-haj... Eller nåt. Söt är den iaf!


Ompysslade

Idag struntade jag i träningen, för inatt har ALLA skrikit och vrålat. Förstår inte varför mina barn klöddar så mycket på nätterna nu... Äh, vad gör det om 100 år? Är väl en fas, eller nåt. Hur som helst, så orkade jag inte tvinga min trötta kropp upp på cykeln. Istället tog jag en låååång, varm dusch och fixade mina och tjejernas naglar. Denna gången blev det lila.


Lunch

Lite lunch nu då!


Taggad!

Åh, jag är så taggad! Har pratat med tatueraren idag och det kommer bli så bra. :) Nästa vecka smäller det! Love it! Älskar det där ljudet av nålmaskinen och alla bilder på tatueringar i hela studion.


Process

"Mamma! Ja ä en posess!" Hahaha... Ja, Älvan, du är verkligen min lilla process! <3 (Hon menar prinsessa)


När jag kollar på gamla kort...

När jag kollar på gamla kort kan jag se att jag faktiskt har blivit mindre, även om jag fortfarande är väldigt onöjd.

Här har ni 2 kort från några månader sen och 2 kort från några dagar sen.

 


En blöt pw.

Hemma efter en blöt pw, med Billekorven. Tur för mig att jag hade regnjacka med mig. Synd för mig att den låg över min skatt i vagnen. :) Man ser inte på bilden hur våt jag egentligen är, men det enda som är torrt är ironiskt nog mina fötter.


Trötta

Efter en jobbig natt sitter vi hos mormorn och väntar på lunch. <3


Men vafan...

Fy, vilken natt! Det började med att Brallan vaknade och SKREK att hon ville bli hämtad från sin säng. Då vaknade självklart Älvan. Och det med besked! Hon skrek som aldrig förr. Inte åh-vad-jag-är-ledsen-skrik, utan, fy-helvete-vad-jag-är-arg-och-ska-sparka-sönder-allt-skrik. Hon sparkade, slängde sig i golvet, vrålade, hoppade runt och ALLT var fel. Täcket var fel, blöjan var fel, filten var på fel håll och massa annat. Och hon bara skrek, som om jag höll på att mörda henne. När hon får sina utbrott hör hon inte ett dugg. Hon bara skriker. Hon vill inte bli tröstad, hon vill inte prata, hon är bara så inne i sitt utbrott. Så jag brukar flytta på henne. Dvs sätta henne på en helt annan plats. Jag brukar sätta henne på trappan. Då blir hon avbruten i sitt utbrott och slutar skrika, sen kan man prata med henne. BVC tycker att jag ska hålla fast henne, men det går inte. Hon slingrar sig, så hon nästan skadar sig själv. Och jag tycker det verkar så respektlöst på nåt vis. Jag hatar att bli fasthållen, när jag är arg, så varför skulle nån annan gilla det? Hur som helst, ingenting av det vanliga fungerade. Hon bara skrek och kastade sig och jag blev bara mer och mer arg och opedagogisk. Man kan bli det kl halv 2 på natten... Men till slut somnade hon, efter att ha legat en stund fastklistrad på min kropp. Fy, vad dåligt samvete jag hade! Jag visste inte att det var det hon ville, eftersom hon inte brukar vilja mysa när hon är arg. Jag skulle ha testat det först! Men nu vet jag det... Dålig.mamma.se


Idag

Idag vaknade jag av en Älva, som kom och hade lite mammamys i sängen. Vi gosade och snackade lite och efter det gick vi upp. Älvan kollade på film och jag cyklade. Sen kom Brallan och sist Billeboll. Det blev frulle och lite slapp. När det var middagsvila för småttingarna kollade jag och Brallan på Turtles. Och helt plötsligt sa Brallis: "Dom gör verkligen så fantastiska filmer!" Hahaha, så gulligt! Var kom det ifrån?! När vi kollat klart på den verkligt fantastiska filmen fick vi besök av min polare Tyra och hennes mamma, Emelie. Niiiiiiice! Vi hade det trevligt som vanligt. Tjejsnack och bus. Barnen bjöd på pizza, kiss och bajskorvar, från leksaksspisen. Gott? Gottgottigottgott! En brao daog! Nu? Sova!


Oh nooo!

Jag ÄR då sugen på ALLT! Choklad, pizza, avokado, chips, osv. Hej, ägglossning!


Rubriken hittar du här.

Oj, vilket flummigt nattinlägg! :) Jag var inte packad, bara trött. Haha! Idag vaknade jag på riktigt bra humör, så det var kanske det som behövdes, att skriva av mig. Hur som helst, så bjuder jag på en bild, på Billeballen Minimannen. Han visar stolt var lampan är. Duktig kille! <3


Kan inte sova.

Hemskt ledsen att behöva göra ett kryptiskt inlägg. Vet att dom flesta läsare hatar såna(inklusive jag själv).

Men med tanke på ämnets känslighet, så får det bli så...

Jag kan inte sova.

Ligger och funderar, ältar, blir arg, blir ledsen, försöker att inte bry mig, försöker hjälpa.

Allt på samma gång.

Fick ett samtal för några dagar sedan. Ett samtal som väckte känslor, som jag länge försökt att gräva ner. Långt ner i kroppen. Helst så långt ner att dom försvinner ut genom skorna.

Men det går ju aldrig. Det vet vi alla. 

Man kan förlåta, men inte glömma.

Jag kan(kan och kan. Vill) tyvärr inte säga vem detta berör, men det är inte det viktiga ändå. Det viktiga, för mig, är att bara få ut orden ur mitt huvud, så jag kanske kan sova...

Efter det där samtalet gick hjärnan på högvarv.

Det var ingen nyhet i telefonen, men jag blev förvånad över att det togs upp.

Varför nu?! Varför inte innan? Varför när det redan är för sent? 

Varför när jag redan lärt mig att strunta i allt?

Mycket flög runt i huvudet. Ilska och besvikelse, men även sorg och oro.

Jag vill här poängtera att jag inte är arg på någon person, men arg på själva situationen.

Eller inte arg heller. Besviken, ledsen? Jag vet inte. Allt är bara så sorgligt.

Varför har ingen gjort något? Varför gör jag själv inte något?

Varför, varför, varför?

Ska vi alla bara titta på? 

Men vad kan vi göra då?...

Mitt svar är på alla frågor: Jag vet inte.

Jag känner lite som så, att det är min tur att må bra nu.

Jag har byggt upp ett liv, som jag älskar, med en man som jag älskar. Nu är det min tur att må bra och strunta i det gamla. Jag vill inte bråka mer.

Får man vara så självisk?... Jag vet inte.

 

Usch, ska man ens publicera detta egentligen? Det är ju bara totalt rörigt och meningslöst för alla utom mig.

 

Gonatt.

.


Lånat.

Ikväll lånade jag Brallans nagellack. Ett guld och ett guldglittrigt. Hon har bra smak, min dotter. :)


Ivö.

Åååh! Ivö blir det nog med! :) Härligt fossilletande och mys!


Planerar.

Just nu sitter vi och planerar en dagstur till Zoo. Vi var inne på att åka till Ölands Djurpark eller Kolmården först, men det kostar ju lite mer och vi måste lägga pengarna på husrenovering. Men Zoo blir det, dock har vi inte bestämt dag. Vi ska åka med farfarn och Mirellan. Det är ju alltid skönt att ha några extraögon på barnen! :) Ystad Djurpark ska vi oxå till i år igen, för McLovin glömde sin tröja på YSB, så vi måste ändå ner. Men vi inväntar fint väder. Vi får väl se om det dyker upp.


Bilder från släktträff.

Bilder från släktträffen igår!
 
Billebollen Tokstollen. <3
Pussinuss.
Min äldste bror och hans fru.
Farbror Johan.
Min busige brorson, Milton.
Min kusin, med min brorsdotter, Minnah.
Famsan och tårtan!
En liten del av gästerna.
Kusinbus.
Det snyggaste syskonparet i världen!
 
Det var alles!
Vi fortsätter med släktmys idag och umgås lite med farfarn och Mirellan.
 
 

Kalas!

Då matchar vi skuggan med lacket och åker på kalas! Den nya klänningen invigs ikväll. Redigering: Detta inlägg skulle publiceras vid 4-tiden igår, men det ville sig inte. Nu ligger jag i sängen. Kalasandet är över för vår del, sen 21.30. :)


Utskälld!

McLovin fick sig en tillsägelse vid bordet i morse. Han satt och bredde en macka och Älvan glodde argt på honom och hojtade: "Vad håller du på med?! Jag vill ha gurka!" HAHAHA! Alltså, den ungen är så jädrans kaxig och har ett ganska så hett temperament. Men man kan inte låta bli att skratta ibland, fast man försöker så innerligt. Hon FÅR ju inte vara otrevlig, men det lät så himla kul! :D Älskade Älvan, du är så knasig och jag älskar dig!


Tänk vad en pw kan göra!

Gick en promenad med Emelie och vips, så blev jag på bättre humör. :)

Tack, Emelie, för att du fick mig glad igen!

Jag fick dock en mildare tillsägelse: Mina bilder på naglarna(som jag la upp för nån dag sen) stämde inte överens med verkligheten! Dom var mycket finare irl, så Emelie fotade om dom. ;)

Annars hände det inte så mycket på promenixen. Vi löste världsproblem och Lilo badade i en å med bajs.


Fettförbrännare.

Barn kan ju oxå vara ett bantningspiller(för att inte tala om P-piller)...


Tårta!

Kom på att jag gjorde en tårta igår. Jag provbakade bottnar, i mina nya formar. Den skulle egentligen vara till mamma, men eftersom hon gav mig typ 3 timmars varsel var det ganska omöjligt. Moussen hann inte stelna, så tårtan fick bli kvar här. Hur som helst, så kom jag på att jag hade tårta hemma idag och även överbliven fyllning. Mina gamar blev väldigt glada! :)


Lunch/mellanmål.

Jag gjorde precis lunch till mig. Barnen åt lunch för två timmar sen. Jag kokte massa grönsaker och slängde på fetaost. Jag tänkte att barnen kunde ju äta av min tallrik, så fick dom mellanmål samtidigt. Dom brukar nämligen inte vara så stora i maten nu för tiden. Dom vill äta lite åt gången, men väldigt ofta istället. Jag tänkte tydligen lite fel. När jag satte mig i soffan blev jag överfallen av barn, som helt plötsligt tyckte att grönsaker var favoritmaten. Jag fick väl i mig en tredjedel av portionen och sen fyllde jag en tallrik till, som ungarna fick dela på. Herregud, vad dom åt! :) Men det är ju bara bra, så jag är nöjd. Nu är dom lika starka som "Pippi Strumpor", som Älvan säger. Söte Göte! Förresten! Jag, som är en feta-fantast, har gått igenom dom flesta fetaostarna och jag har hittat en favorit. ICAs egen salladsost. Fantastisk!


Kärlek.

Denna hund har verkligen inte brist på kompisar. :)


Släktträff

Just nu ligger jag i soffan och kollar på Bolibompa. Jag ligger i min onepiece, nyduschad, efter 13,3 km på cykeln. Härligt! Jag är såååå trött idag. Det är nog vädrets fel. Men men, lite kaffe kanske löser problemet. Imorn är det släktträff, på min pappas sida, och jag brukar inte gå på dom(ni som känner mig vet varför), men imorn ska vi nog dit. Hoppas mina bröder är där, så vi kan ses. Det var alldeles för länge sen. Men nu skriker den där kaffekoppen på mig. Ha en bra dag! (Visst är min utsikt härlig?)


Vad är klockan? Klockan är tv.

Jag har precis klickat hem en klocka! Måste ju ha en när jag börjar jobba och jag har kikat på en sån här innan. Nu har dom erbjudande på den och förhoppningsvis ramlar den ner i brevlådan snart. :)


Tips!

Mina naglar är riktigt snygga just nu!

Enfärgat nagellack + glitter i samma färg = Disco på naglarna.

 


Favvoköpet

Favoriten från idag.


Sp

Min summering av Ullared är att det inte är så billigt längre... MEN! Jag köpte iaf 4 kg sugarpaste för ca 60:- DET är billigt!


Po vaj him

Nu är vi på väg hem. Några tusenlappar fattigare och några saker rikare. Guuuuuuud, folk är ju helt crazy! Knuffas, puttas, ställer sig mitt i gångarna och fiser. Vi satt precis och diskuterade hur många fisar vi gått in i idag. Dom kanske inte syns, men ni kan tro att dom märks. Gammal förbrukad campingmat och öl. Så jävla vidrigt! Nästa gång ska jag oxå skita i att duscha, ta på mig foppatofflor, spandexbyxor och ett neonrosa linne och bara släppa loss ringmuskeln. Man får ta seden dit man kommer!


Varför...

Varför jag väljer att åka till Ullared, när jag har PMS? För att jag ska kunna köra på folk, med min kundvagn och inte känna annat än ren tillfredsställelse!


Mot nya destinationer!

Här sitter vi i plåtburken! När vi sitter i den skramliga, skamliga plåtburken, så är det bara jag och McLovin. Barnen är hos barnflickor. Aka farmor och mormor. Vi ska ut på äventyr!


Sova...

Kom hem för en stund sen. Har varit ute på en liten prommis, med Emelie. Ca 1 mil. Och jag fick ju såklart blåsor, under BÅDA fötterna, av dom nya skorna. Inte bra, med tanke på vad jag ska göra imorn... Men trevligt var det iaf. :) Fina Emelie. <3 Men men. Nu är det sovdags för moi!


Märg är gott!

Men alltså, jag måste ju bara berätta! Min man är så räääälig! Igår, när vi satt och åt, tryckte han på hålet i benbiten i flintasteken. Och det bara sprutade ut lila, äcklig, gojsig märg ur hålet... Och jag höll på att spy, rakt ut över bordet. Jag var tvungen att gå iväg och ställa mig över vasken. Så illa var det! Visst, det gick över, men jag gick inte in i köket igen, förrän allt som hade med kött att göra var borta. Jag la mig i soffan och McLovin kom och gav mig en puss. Sen slickade han mig över hela munnen och sa att han precis ätit märgen och hade rester kvar i munnen! Jag dog... Tiden gick och vi städade och donade och efter en stund tog jag min mobil, för att pilla lite på internet. Vad tror ni jag ser när jag låser upp den!?! En stor närbild på märgen! Jag blev så rädd att jag skrek pinsamt högt och kissade nästan på mig. Och jag dog ännu mer... Efter det gick jag runt på tå hela kvällen. Jag vågade inte äta nåt, utan att noga kolla igenom det. Jag vågade inte låta min käre make pussa mig, eller för den delen ta i mig, för han smekte mig även i ansiktet, med hans otvättade märghänder direkt efter middagen. Herregud, jag har men för livet. Det, kära vänner, det är min man. Märgpetaren Vernersson. Fy fasen, säger jag bara!


Naaaaw

Det fattas nåt...


Kvällsnöje.

Lite fransk manikyr och UFC, såhär på kvällskvisten.


Just nu...

Fika på lågedammsbadet! Vi åkte först till Fulltofta, men där var algblomning, så det fick bli pool istället.


När jag har PMS...

...Kan ni hitta mig här, i sängen med glass och huvudvärk.


Provar

Provar att lägga upp bild via mobilen...


Herr och fru Johansson!

Det var ju ett hemligt bröllop som vi skulle gå på!
Jag hade äran att vara vittne.
Egentligen skulle det vara i kommunhuset, men någon hade låst vigselrummet, så vigseltanten erbjöd brudparet sin trädgård istället.
Vilken tur då att hon råkade ha Höörs finaste trädgård! :)
Det var ett jättefint bröllop och bröllopstårtan var en present från mig.

 

 

 

Grattis till er, fina vänner!
Och tack för att vi fick vara med och fira eran dag.

 

 


Nu...

Blev det inget i kommunhuset. Nu är vi på väg till en trädgård istället. ;)


Appen funkar!

Nu funkar det att blogga på mobilen igen! :) Nice. Just nu sitter jag och McLovin i bilen och väntar på att få gå in i kommunhuset. Spännande!


En hemskt tidig morgon... Eller?

Gissa vem som vaknade tjugo över 11 idag...
Jag!
Tjejerna sov hos mormor och kl 8 i morse hörde jag Bille gnälla. Han brukar sova till 9, så jag gick in och gav honom välling, så vi kunde snooza lite. Men jag snoozade alltså till 11.20 och han till typ 12!
Älvan hade gått upp kl 5 tydligen, så hon valde rätt dag att sova borta. Haha!
Jag gillar inte att sova bort dagen på det viset, men jag hade ändå ingenting planerat, så det gjorde inget.
Det var bara skönt och välbehövligt. :)

Annars har vi inte gjort så mycket idag.
Jag hämtade tjejerna när Bille vaknat och cyklade 1,2 mil intervall på motionscykeln.
Sen pysslade jag med mitt hemlighetsmakeri.
Är fortfarande inte klar, men ni får se om nån dag vad det är som pågår.

Nån som kan gissa? :)


Snart nannedags.

I förmiddags hämtade jag Marran vid tåget.
Vi hade bokat in en dejt. :)
Min mamma kom förbi, precis när jag skulle köra ner, så hon passade barnen när jag körde.
Sen ville flickorna följa med mormorn hem, så det var bara Bille som var med idag.
Men han älskar ju att få all uppmärksamhet, så han var bara lycklig. :)
Vi chillade mest och sen åkte vi ner och shoppade lite inredningsprylar.

Vi har haft en mysig dag. :)
Tack, Marris! <3


Sommar IGEN???

Ännu en underbar dag i Fulltofta har vi haft!
Eller ja, hade min migrän inte varit så jobbig, då hade det varit perfekt.
Men vi stannade i några timmar, tills jag kände att det inte gick längre.
Barnen(inklusive McLovin) hade det jättekul och byggde en stor borg.
Ja, jag hade med kul, såklart, men jag var inte lika involverad i husbygget. :)
 
 
Efter Fulltofta blev det pizzamiddag och sen kom barnens farmor hit.
Hon passade barnen, medans jag och McLovin åkte till Hörby marknad.
Vi köpte marknadsgodis och körsbär. Sen gick vi in på Netto och köpte badkläder åt tjejerna.
Jag ville ge Älvan en present, eftersom hon har slutat med nappen, så hon fick en söt uv-dräkt.
Brallan fick en baddräkt, men den hon har nu är för liten, så det var en nödvändighet.
Och dom blev sååååå glada, mina töser.
Billeboll tycker mest om att dingla med snoppen, så han var nog glad att han slapp. :)
 
Japp!
Det var vår dag.
Nu ska jag nog ut och fixa med hemlighetsmakeriet.
 
Vi hoppas på sol imorn med!
 

Hemligthetigt

Just det!
Igår träffade jag "mamman från väntrummet".
Ni vet hon jag träffade på Barnspecialisterna.
Jag och barnen körde hem till henne och busade lite.
Det var hon, jag, mina 3 barn, hennes 4 barn och vänner till barnen.
En hel drös ungar! :)
Vi hade en himla trevlig eftermiddag och kommer definitivt att ses igen.

Idag har jag handlat till en hemlig grej, som jag ska lämna över i hemlighet, efter en hemlig aktivitet, på en hemlig dag.
Nu blev ni nyfikna, va?
Ni får veta vad det är efter helgen, för då är det nog ingen hemlighet längre. :)
Efter shoppingen grillade vi och lekte i trädgården.
När barnen sen somnat kom finaste Anna hit, för att traska i skogen.
Härligt att träffa Anna. <3

Förresten!
Ni som undrar om hur det gick på läkarbesöket, ni ska få samma svar som jag fick.
Proverna såg bra ut. Mina yrselattacker, hårtappandet och tröttheten beror antagligen på blodtrycksfall i kombination med stress.
Så nu är det en ny livsstil som gäller för denna damen.
Jag tar inte emot fler tårtbeställningar nu(dom som är bokade gör jag självklart) och i sommar är det bara chill som intar min hjärna.
Jag ska njuta av sommaren med min fina familj, innan det är dags att börja jobba igen.

tån som förlorade sin vän..

Ni missade ju bilder på min tånagel!...

Som först blev halv.

Och sen ramlade av.(Ja, jag har håriga hobbit-fötter.)

Men vad skönt att jag kunde uppdatera er nu då!

Smaklig spis.


Bilder från Ystad.

Här kommer bilder från vår helg på Ystad Saltsjöbad.

Den 23 juni var vi äntligen på väg! :)
Vi var väldigt förväntansfulla och glada.
Och vi blev ännu gladare när vi kom fram.
Rummet var jättemysigt.
Och utsikten var härlig.
Vi bytte direkt om till badkläder och la oss vid poolen.
Efter ett tag blev vi hungriga och gick in till stan för att käka lunch.
Efter lunchen gick vi till hotellet igen och placerade oss i spa-avdelningen.
Där badade vi jacuzzi, satt i varma källor och badade i pooler. Så underbart!
På kvällen åt vi middag inne i stan.
Och efter middagen mös vi ner oss under täckena och käkade godis. :) 


På söndagen vaknade vi, mös lite till och gick sen ner och käkade frukostbuffé.
Jag kände mig gaaaanska tung, efter allt gott, så jag tog en simtur ute i regnet. Efter det var det spa som gällde. Vi satt ute i regnet i varma källor och masserade varandra. Vi tog ett dopp i "isvak", mös i inomhuspoolen och tog ett dopp i havet.

På eftermiddagen sa vi adjö till Ystad och åkte hem igen, fulltankade med pussar och ensamtid.

 


Härlig dag i naturreservatet.

 
Idag åkte vi till Fulltofta Naturreservat, för att njuta av sommarvädret.
Riktigt härligt!
Vi var duktiga och tog med oss kameran, så idag bloggar jag från datorn och det betyder bilder!
 
"Lilo-hajen" hoppade i plurret direkt.

Billebollen kollade läget i sanden.

Min älskade familj! <3

Älvan var söt som socker, som vanligt.

Och Brallan-bus simmade runt som en tok.
Mina små troll.

Älsklingen apporterade med Lilo, tills båda var helt slut.

Brallan blev oxå trött och sov en stund i gräset.

Bille och Älvan intog vagnen.

Lilo blev tvingad till en tork-paus, innan vi skulle köra hem.
 
När vi åkte hem beställde vi med oss thaimat, som vi käkade hemma.
Sen gick vi ut i trädgården och barnen badade ännu mer.
 
Men NU är det slut på buserierna och det är sängen som gäller för barnen.
 
Vi har haft en helt underbar dag och jag hoppas att kvällen fortsätter i samma anda.
 
 

Lördag

Igår var det lördag och det var skönt!
Dagen började med en joggingtur med Lilo.
Jag sprang där och lullade med min IPod och helt plötsligt såg jag Lilo komma och studsa framför mig.
Hon hade sprungit in på skogsstigen och blivit förvirrad när jag inte följt med, så hon kom och hämtade mig.
Det var bara till att vända tillbaka till stigen.
Haha! Tur att nån av oss har koll.

Efter motionsrundan blev det trädgårdshäng, med poolbad, vattenspridare och gräsklippning.
När kvällen kom cyklade vi ner till Höör och köpte lördagsgott.
Vi stannade även och åt glass på Hardys.
Barnen var rääääääätt så trötta när vi kom hem igen.

Härliga lördag!
Hoppas att ni med hade en go dag! :)


RSS 2.0